Kleine Tuin Ontwerpen

Een kleine tuin ontwerpen kan toch iedereen? Nou het vraagt om slim en creatief gebruik van de ruimte. Onze professionals tonen de fijne kneepjes van het vak. Het vinden van de juiste ruimtelijke invulling, een goede balans tussen verharding, beplanting en rekening houdend met privacy, eventuele hoogteverschillen en ga zo maar door… Kortom, het vertalen van alle wensen naar een praktische tuinontwerp op papier is een vak apart.

Een Kleine Tuin Ontwerpen? Tover je kleine tuin om tot paradijs!

Het tekenen en aanleggen van een tuin moet vooral tuinplezier opleveren. Wat je niet wilt is een reeks van teleurstellingen. Of, nog erger, extra kosten die je moet maken omdat je (deels) opnieuw moet beginnen. Door een relatief kleine investering in een tuintekening voorkom je dat je fouten maakt bij veel grotere investeringen tijdens de aanleg. Een tuintekening is het starpunt voor je tuin. Met de juiste indeling en materialen breng je een tuin in balans. Nu kun je natuurlijk zelf wat lijnen op papier tekenen. En mogelijk heb je dat ook al geprobeerd. De meeste mensen komen er dan al snel achter dat er wat meer komt kijken bij het maken van een goede tuintekening. Het kost tijd én – belangrijker – je moet kennis hebben van ruimtelijke inrichting, materialen en beplanting.

Een Tuinontwerp voor de Kleine Tuin

Een tuintekening bij Bij Tuinschets.nl vertalen we jouw wensen in een tuinplan waar je jarenlang van kunt genieten. We willen je zo goed mogelijk op weg helpen met de juiste indeling en inrichting, passend bij je wensen en budget. We houden je investering in een tuintekening zo laag mogelijk door onze digitale manier van werken door creativiteit en kwaliteit te combineren met efficiency en zorgvuldigheid.

Het laten maken van een tuintekening is zeker niet alleen geschikt voor grote tuinen. Ook voor kleine tuinen is een goed begin belangrijk. Voor onze tuinontwerpers is een kleine tuin een even grote uitdaging. Bovendien, wij maken meer tuintekeningen voor kleine tuinen dan voor grote tuinen.

Heb jij hulp nodig bij een goede start? Kies dan voor een professionele (2d) tuintekening op maat.

Tuinschets aanvragen