Tuinontwerp laten maken

Ideeën hebben we allemaal. En inspiratie kun je op veel plaatsen opdoen. Maar ideeën en inspiratie omzetten in een goed tuinplan… dat kan nog wel eens lastig zijn. Heb je het idee dat er meer mogelijk is met je tuin? Dan is een tuinontwerp de eerste stap op weg naar meer tuingeluk.

Waarom zou je een tuinontwerp laten maken?

Het ontwerpen en aanleggen van een tuin moet vooral ook leuk zijn om te doen. Wat je niet wilt is een reeks van teleurstellingen en – nog erger – dubbele kosten maken omdat je (deels) opnieuw moet beginnen. Met een relatief kleine investering in een tuinontwerp voorkom je dat je fouten maakt bij veel grotere investeringen tijdens de aanleg van je tuin.

Een tuinontwerp vormt de basis voor je tuin. Met de juiste ruimtelijke indeling en materiaalkeuze breng je een tuin in evenwicht. Nu kun je natuurlijk zelf wat lijnen op papier zetten. En mogelijk heb je dat ook al geprobeerd. De meeste mensen komen er dan al snel achter dat er wat meer komt kijken bij het maken van een goed tuinontwerp. Het kost tijd én – belangrijker – je moet kennis hebben van ruimtelijk ontwerpen, materialen en beplanting.

Een tuinontwerp bij tuinschets

Bij Tuinschets.nl vertalen we jouw wensen in een tuinontwerp in schetsvorm waar je jarenlang van kunt genieten. We willen je zo goed mogelijk op weg helpen met de juiste indeling en inrichting, passend bij je wensen en budget. We houden de investering in een tuinontwerp(schets) zo laag mogelijk door onze digitale manier van werken. Zo combineren we creativiteit en kwaliteit met efficiency en zorgvuldigheid.

Het laten maken van een tuinontwerp(schets) is zeker niet alleen geschikt voor grote tuinen. Ook voor kleine tuinen is een goed vertrekpunt belangrijk. Voor onze tuinontwerpers is een kleine tuin een even grote uitdaging. Bovendien, wij maken meer tuinschetsen voor kleine tuinen dan voor grote tuinen.

Heb je hulp nodig bij een goede start? Kies dan voor een professionele (2d) tuinontwerpschets op maat.

Tuinschets aanvragen