Hoe werkt Tuinschets.nl?

Tuinschets.nl combineert efficiency (online werken) met creativiteit, kennis en ervaring in het ontwerpen van tuinen. Je hebt dus geen persoonlijke afspraak met de tuinarchitect, maar wel persoonlijk contact. Wij gaan je – stap voor stap – op weg helpen naar jouw nieuwe tuin.

Juiste vertrekpunt

Een plattegrond op schaal is onmisbaar voor het maken van een tuinontwerp. Wij hebben de juiste afmetingen nodig om je tuin op schaal te kunnen schetsen. Ook is het belangrijk om te weten wat behouden blijft in je tuin (denk aan bouwwerken, beplanting en bomen).

Jouw tuinwensen op een rij

We gaan je helpen jouw tuinwensen in kaart te brengen. Dit is een combinatie van praktische zaken en beleving. Hoe kindvriendelijk moet de tuin zijn? Hoe staat het met de privacy? Welke tuinstijl bevalt je? Deze uitkomsten vormen het vertrekpunt voor jouw tuinschets.

Foto’s en inspiratie

We vragen je een aantal foto’s te maken van je tuin. Maak foto’s uit diverse hoeken zodat ook het huis en de omgeving zichtbaar zijn. Ook vragen we je om een aantal sfeerbeelden te kiezen zodat we gevoel krijgen bij je voorkeuren voor de stijl van de tuin.

Jouw tuinschets op maat

We hebben alle benodigde informatie en inspiratie op een rij dus kunnen we aan de slag met jouw tuinschets op maat. De basis voor jouw nieuwe tuin.

Tuinschets aanvragen